Medium - AktyGK2 + TimeOut  

Študentský magazín o všetkom

Čo je medium? | O Aktoch GK2 | O TimeOut-e | Redakcia | Kontakt

Preskočiť navigáciu

Ľudia, pokoj! Články sa stratili, a nie našou vinou. Všetkým nám je z toho zle, no napriek tomu budeme hľadať slobodu prejavu niekde inde.
Ak tento odkaz nabudúce znova zmizne, znamená to, že zasiahla ruka cenzora.

Informácie o autorovi

Meno: Rebeka Uličná
Nick: kebab
E-mail: ulicna0ob@gk2-po.sk

Kebab

Potrebujeme:
500g mletého mäsa
1 cibuľu
cesnak
2 feferónky
petržl.vňať
4-5 krajcov sendviča alebo žemle
1/2KL chilli
mleté korenie
soľ
2KL worchestru
1KL tabasca
1KL horčice
olej

Postup:
Nadrobno nasekaný cesnak, cibuľu a feferónky zmiešame s mäsom a všetkými ostatnými prísadami. Pridáme navlhčenú žemľu a poriadne premiešame. Tvoríme menšie placky ktoré opekáme na oleji. Podávame so šalátom a bielym pečivom.

Články

   
 

© 2006-2018, Redakcia Akty GK2 & Redakcia TimeOut, ISSN 1336-8486
Design by Gluchman Webdesign, webmaster, powered by Wordpress, XHTML 1.0, CSS2 | NAJ.sk


Deprecated: Function split() is deprecated in /network/home/users/aktygk2/public_html/wp-includes/cache.php on line 199

Deprecated: Function split() is deprecated in /network/home/users/aktygk2/public_html/wp-includes/cache.php on line 199